Konfirmasjonsmeny

Forretter

Spekeskinke med sopp og persilleolje
*
Søtpotetsuppe med rød curry og kokosmelk
*

Forrettene serveres med hjemmebak brød og smør.

Hovedretter

Langtidsstekt svinenakke, servert med  rotgrønnsaker, Annapoteter og sennepssaus.

2 retter kr 335,- | 3 retter kr 435,-
*
Urtemarinert brosme, servert med sesongens grønnsaker, saltbakte poteter og Hollandaisesaus.

2 retter kr 355,- | 3 retter kr 465,-
*
Marinert kalkunfilet, servert med stekte grønnsaker, potetpuré og kremet hvitvinsaus. 

2 retter kr 345,- | 3 retter kr 445,-

Dessert

Sjokolademousse med bringebærsaus og krem
*
Crème brûlée



 

Festoppdekk i eget lokale, med hvite duker, lys og tøyservietter kommer i tillegg med kr 95,- pr person. 

Vi tar forbehold om justering av priser ved større prisendringer mht innkjøp og avgifter.

GOD APPETITT.

 

 

Mat- og vinkurs Vinkart