Praktfull sørlandsidyll mellom Risør og Tvedestrand

med havutsikt mot verneverdige Lyngør

Søker du overnatting, ferie, rekreasjon, kurs eller konferanse på Sørlandet og Aust-Agder i området Lyngør, Tvedestrand og Risør? Velkommen til Bokhotellet Lyngørporten!

Når du først reiser bort vil du ha det godt. Ikke bare vil du spise god mat, ligge i gode senger og oppleve god service fra vertskapet, men du vil også ha det vakkert rundt deg. Bo i vakre rom ved sjøkanten. Og hva er vel bedre for både sjel, sinn og kropp enn å være ved sjøen? For ikke å si på sjøen. For nærmere havet kommer du ikke.

Du finner oss på Gjeving, fastlandsiden av det verneverdig Lyngør, helt i vannkanten ut mot Lyngørsundet. I denne sørlandsidyllen kan vi tilby overnatting, ferie og rekreasjon i sørlandshus/leiligheter, restaurant, bar samt uterestaurant med praktfull utsikt mot havet. Vi inviterer også til kurs- og konferanser med plass til opptil 90 personer i klasserom og 120 i kino, og samtlige møterom er fleksibelt innredet med moderne teknisk utstyr.

Sørlandsidyllen Bokhotellet Lyngørporten inviterer til overnatting, fritid, rekreasjon, kurs og konferanser hele året. Hotellet består av sørlandshus og leiligheter helt i vannkanten med praktfull utsikt mot Lyngør.

May-Lill Skjeggedal, hotellsjef

Velkommen til Restaurant Sliperiet. Gled deg - det gjør vi!

Vi legger vekt på høy kvalitet, kreativitet og bruk av de beste råvarene. I kombinasjon med et innholdsrikt vinkart, har vi kompetanse til å sette sammen et måltid du fortjener. Vi kan servere alt fra lette sommerretter, deilig á la carte, til gourmetmenyer med så mange retter du måtte ønske.

Trudy Julius, restaurantsjef