N

Teambuilding

Alle våre aktiviteter kan kombineres for å skreddersy opplevelsen som passer dere best. I fellesskap setter vi sammen et opplegg som passer innenfor den tidsrammen dere har til rådighet.

N

Matsession

Gjestene ser på mens kokkene lager mat, til inspirasjon i hverdagen. Maten serveres som deler av kveldens meny.

N

Matlagingskurs

Gjestene deles inn i grupper og kokkene gir hjelp og veiledning under menyoppsett og tilberedning av kveldens middag. Kanskje er råvarene fra dagens fisketur? Maten serveres med utvalgte viner. Mulighet for kjøp av forstykker med Bokhotellets logo.

N

Gjeving Kultursti

”På sporet av glemte minner”. Kulturstien har 24 poster i naturen på Gjeving. Total lengde ca 15 km, distansen kan deles opp i mindre runder, helt ned til ca 30 minutter. Turen kan gås med eller uten guide. Kart utleveres i resepsjonen. Les mer på www.kulturstien.no.

N

Flåtebygging

Deltakerne deles inn i grupper og skal sette sammen en flåte av planker, seilbrett og tau. Det blir gitt instruksjon, og gruppene skal konkurrere om å få satt sin flåte sammen på kortest mulig tid. Vi avslutter med padlestaffet, så denne aktiviteten passer best når det ikke er for kaldt i været og i vannet.

N

Skjærgården

Vi drar på øytur. Dette er flott uansett vær! Vi kan ha forskjellige aktiviteter, men rebus gjennom Lyngør er populært, det samme gjelder fiskekonkurranse, garntrekking og matlaging i skjærgården. Kanskje får man ingredienser til en deilig lunsj? Vi opplever natur man ikke har tilgang på uten båt. Deltakerne kjøres ut med båt, eller vi kan skaffe småbåter til de som ønsker å kjøre selv. Flyteplagg inkludert.

N

Havrafting

Vi tar dere gjerne med på en hurtigtur i vår vakre skjærgård. Flyteplagg lånes ut fra hotellet.

N

Skjærgårdscruise

Båttur med eller uten guide. Skjærgården er utrolig vakker en fin vinterdag, vi kan oppleve storhavet og er vi heldige får vi se sel. Vi har alle typer båter fra joller, tresjekter, seilskuter, skøyter og en 26 fots rib med 2 x 250 hester. Noe for en hver smak, men ikke alle båtene er tilgjengelige uten fører og guide.

N

Båttur og øyvandring på Lyngør med guide

Båttur til/rundt Lyngør – gruppen går i land for en ”guided tour” i vakre og historiske omgivelser i Lyngør. Lyngør ble kåret til ”Europas best bevarte tettsted” i 1992 og er en utrolig vakker, liten landsby ute i havgapet. Vi får høre Lyngørs lange og fascinerende historie med bl.a. Slaget i Lyngør som det grufulle høydepunkt.

N

Leirdueskyting

Skyting med hagle på leirduebanen i Tvedestrand – instruksjon av skyteinstruktør. Utstyr inkludert.

N

Golf

”Texas Scramble”. Instruksjon ca. 30 min. med etterfølgende konkurranse på 9-hullsbanen.

N

Havfiske

Organisert havfiske med stor båt – mannskapet instruerer og hjelper gjestene.

N

Padling

Instruksjon og undervisning i bruk av kano og havkajakk – etterfulgt av tur i Skjærgården. Selv når det blåser ”fra alle kanter” er det vakkert og trygt innenfor Risøya.

N

360° Wannado

Gruppen skal ta seg fra post til post. På hver post vil de få en oppgave som må løses for å finne neste post. Oppgavene kan være av forskjellig vanskelighetsgrad og forskjellig ekstremgrad, og tilpasses ønsket grad av fysisk aktivitet. Varighet på aktiviteten avhenger av hvor mange oppgaver deltakerne velger å ha med, samt hvilke oppgaver.

N

Bokbyen

Guidet vandring i Bokbyen Tvedestrand. Tvedestrand har gjennom de siste 10 år etablert seg som en attraktiv bokby for bibliofile. Bokbyen er mest levende i den varme årstiden, men kan være verdt et besøk ellers også. Kanskje de har boken du har lett etter i alle år? Her finner du også nye bøker, blant annet fra Bokbyen Forlag.

N

Vektervanding i Risør

Risørs legendariske vekter tar oss med på byvandring i den hvite trehusbebyggelsen. Kanskje med påfølgende lunsj på Restaurant Buene?

N

Sikkerhet

Vi er opptatt av våre gjesters sikkerhet og vi slipper ingen om bord i våre båter uten flytevest. Flytevester holder vi. Til kalde dager har vi 10 stk. tykke flytedresser for utlån, som også er perfekte til havrafting.

N

Hva du bør ha med selv

Når du besøker oss i den kalde årstiden er det viktig at du har med det du mener vil holde deg varm under alle forhold. Så derfor er det viktig at du selv husker å ta med varmt undertøy, lue, skjerf, hansker, gode vanntette støvler osv. Skulle du ha glemt noe kan det alltids være vi har egnede klær og flyteplagg å låne ut.