Velg en side

Planlegger dere en samling for ansatte eller samarbeidspartnere for å sparke i gang det nye året? Eller vil dere kanskje kickstarte det nye året med lansering av nye produkter eller nye strategier?

På Bokhotellet får dere den perfekte ramme for å holde alle samlet gjennom dagen og kvelden. Her kan man velge om fokuset skal være på faglig innhold eller teambuilding, eller kanskje det beste resultatet kommer ved å kombinere begge deler – mulighetene er mange.

Med en unik beliggenhet helt på bryggekanten, lyse og flotte møtelokaler med utsikt mot Lyngør, god mat og overnatting i leiligheter eller Sørlandshus tilbyr vi konferansepakker som inkluderer akkurat det dere trenger.

Ta tiden tilbake

Hos oss kan dere selv bestemme over tiden deres, dere spiser alle måltider når det passer inn i programmet, tar pausene når behovet og tiden er der og avslutter for dagen når dere er klare.

Når den faglige delen er avsluttet for dagen har vi ulike aktiviteter som kan samle gjengen til en hyggelig stund sammen før middagen. Våre samarbeidspartnere i Wannado lager gjerne et skreddersydd opplegg som passer til nettopp deres formål.

Et utvalg aktiviteter

360° Wannado

Alle har vel et forhold til 71° nord. Har du lurt på om det er noe du kunne ha deltatt på? I Wannado har de fjernet intrigene, utstemmingen, slitet, blodsmaken og milene – igjen står utfordrende aktiviteter for lag som ønsker å komme nærmere hverandre. Wannado byr på tankenøtter og utfordringer som laget må løse sammen. Ekstremgraden kan legges høyt for grupper som ønsker å være ute og kjenne vær og natur på kroppen, eller nedjusteres for de som bare ønsker å gjøre noe gøy før middag. Passer for grupper fra 10 – 100 personer.

Mordgåte – Cluedo

Her deles deltakerne inn i lag som skal ta seg rundt på hotellet og samle relevant informasjon fra de mistenkte, som er spredd over de ulike fellesrommene. Ved å samle sammen, eliminere og bruke sunn fornuft vil laget til slutt kunne avsløre morderen, åsted, mordvåpenet og motivet. Passer for grupper fra 12 – 50 personer.

Latteryoga 

Start dagen med latteryoga med Tone Pernille. Hun leder dere gjennom en halvtime hvor dere får økt energien i gruppen, trimmet lattermusklene og åpnet opp for bedre kommunikasjon. Passer for grupper fra 10 – 100 personer.

Tilbud på konferansepakker 

Våre standard konferansepakker inneholder:

  • Møtelokale med standard teknisk utstyr, penn og papir
  • Kaffe og te under møtet
  • 2-retters lunsj
  • 3-retters middag
  • Overnatting i hytter eller leiligheter
  • Deilig frokostbuffé
  • Gratis parkering

I januar, februar og mars har vi konferansepakker med fullpensjon fra kr 1290,- per person i dobbeltrom.

Ta kontakt med May-Lill Skjeggedal på telefon 37 19 80 82 eller mail booking@bokhotellet.no for et godt tilbud på deres neste samling!