Velg en side

Enda et år går mot slutten. Det har vært en lang og deilig juleferie med god tid til ettertanke og refleksjoner over året som har gått. Jeg er så heldig som har så mange fine mennesker rundt meg, og har så uendelig mye å være takknemlig for.

Først og fremst vil jeg takke mine fantastiske kollegaer. Takk for at dere står på, for at dere gir av dere selv og sprer rundt dere med godt humør, smil og latter. Hver og en av dere er en viktig del av teamet vårt og gjør arbeidsplassen vår til en god plass å være både for oss og gjestene våre. Jeg gleder meg til å ta fatt på et nytt år sammen med dere.

Takk til våre supre supportere og naboer. Takk for at dere stiller opp med både besøk og hjelp. Dere har bidratt med mye støtte og ikke minst mange gode ord gjennom året som har gått. Vi trenger dere til å heie på oss og setter stor pris på å ha dere rundt oss. Takk for at dere engasjerer dere i oss og hotellet vårt.

Takk til våre gode samarbeidspartnere. Takk for at dere leverer gode produkter vi kan være stolte av og som gjør at gjestene våre har det gøy, skaper samhold og teamfølelse i gruppen, og som gjør at de får gode opplevelser som sitter i lenge etter de kommer hjem. Takk for at det er så lett å samarbeide med dere, for fleksibilitet og mange gode samtaler og innspill.

Sist, men langt fra minst, tusen takk til alle som har besøkt oss i 2017 – uten dere hadde vi jo ikke vært her vi er i dag. Jeg tror vi må ha noen av de beste gjestene som fins! Tusen takk for utrolig mange hyggelige kommentarer og samtaler mens dere har vært hos oss. Takk for konstruktive tilbakemeldinger og innspill som vi tar det med oss videre for å gjøre Bokhotellet til et enda bedre sted å være.

Tusen takk til hver og en av dere for alt dere har bidratt med i året som snart er historie, og takk for at dere følger oss på ferden videre. Det er så mange av dere som har festet seg i minnet og ofte blir tenkt på med et smil. Jeg er så glad for at dere titter innom livet vårt innimellom og jeg håper vi sees igjen i 2018.

Med de beste ønsker om alt godt for det nye året!

 

May-Lill Skjeggedal

Daglig leder