Velg en side

Med julen rett rundt hjørnet er det mange som funderer på hva de skal finne på i julegaver til familie og venner. Er du en av de som lurer du på hva du skal kjøpe til en som har alt? Gi en opplevelse!

Vi har mange spennende ting som skjer utover vinteren og våren og som er en flott gave til den som har alt den trenger fra før.

  1. Helaften med 4-retters middag fredag 12. januar eller 13. april 2018. Avslutt arbeidsdagen litt tidligere og legg turen mot Bokhotellet og Gjeving hvor dere sjekker inn på en flott leilighet, legger bena høyt og slapper av. Rundt kl. 19.00 er det på tide å finne veien til Velferden bar for en liten aperitiff før dere inntar restauranten for en 4-retters middag med havet i fokus. Etter en hyggelig kveld og en god natts søvn serverer vi frokostbuffet i restauranten.

Prisen for dette er kun kr 1045,- per person i dobbeltrom. Dette inkluderer aperitiff, 4-retters middag og overnatting med frokost.

  1. Hans Olav Lahlums krimfestival 16.-18. februar 2018. Denne helgen er Bokhotellet og Bokbyen ved Skagerrak stedet å være for alle som vil få med seg spennende krimforfattere og foredrag, gode samtaler, kriminelt god mat og en helt spesiell atmosfære som preger hotellet denne helgen. Denne gangen har Hans Olav med seg Kurt Aust, Ingebjørg Berg Holm, Torkil Damhaug, Jørn Lier Horst og Guttorm Eskild Nilsen. Du kan sikre deg både enkeltbilletter og krimpass for hele helgen.

Mer informasjon og fult program finner du her.

  1. Fiskefestivalen 10. mars 2018. Dette er et must for alle som liker å fiske! Her får du fisketur med avgang fra brygga rett ved hotellet kl. 12.00, med retur ca. kl. 16.00. Liker du deg ikke på sjøen har vi også landkrabbeprogram med guidet gåtur. Etter endt aktivitet satser vi på sol og god stemning på terrassen før vi samles til middag i restauranten kl. 19.30.

Prisen for aktivitet og middag er kr 595,- per person. Ønsker du å overnatte i en av våre flotte leiligheter helt på bryggekanten får du dette til kun kr 395,- per person i dobbeltrom, inkludert frokost.

Du kan lese mer om fiskefestivalen her.

  1. Påskeopphold 23. mars – 2. april 2018. Påsken kan være veldig fin langs kysten også. Her kan dere nyte havet fra første til siste stund, fra dere slår opp øynene om morgenen og ser morgensola titte inn til dere legger dere og tar en siste kikk utover havet for å se om dere kan få øye på lanternene fra en fiskebåt. Vi har kjempetilbud på overnatting i påsken, med priser fra kr 3995,- for to personer for hele oppholdet.

Se hele påsketilbudet vårt her.

  1. Gavekort som kan brukes akkurat når det passer hele året.

 

Kontakt oss på mail resepsjon@bokhotellet.no eller telefon 37 19 80 00 for å bestille.