Velg en side

Endelig nærmer det seg en ny utgave av Hans Olav Lahlums krimfestival. 16.-18. februar 2018 er Bokbyen ved Skagerrak og Bokhotellet Lyngørporten stedet å være for alle som vil få med seg spennende krimforfattere og foredrag, gode samtaler, kriminelt god mat og en helt spesiell atmosfære som preger hotellet denne helgen.

Her får du et lite innblikk i noe av det du får oppleve på Bokhotellet og i Bokbyen under en krimfestival:

 

Også i 2018 er det toppnavn som står på deltakerlisten vår, denne gangen har Hans Olav Lahlum fått med seg Kurt Aust, Torkil Damhaug, Ingebjørg Berg Holm, Jørn Lier Horst og sist, men ikke minst, vår egen lokale krimforfatter Guttorm Eskild Nilsen.

Som tidligere år kan vi vente oss mange spennende programposter allerede fra fredag kveld når festivalen åpner på Bokhotellet. Lørdag formiddag fortsetter vi i Tvedestrand sentrum med blant annet løsing av krimplott og bokbyvandring med forfatterne som guider mellom Bokbyens mange bokhyller, før det blir flere foredrag på Bokhotellet fra kl. 15.00. Lørdagen avsluttes med kriminell middag og kontrapunkt-krimquiz der alle forfatterne er med. Hele festivalen avsluttes på søndag, først med foredrag av Hans Olav Lahlum på Bokhotellet og deretter med kriminell gudstjeneste i Dypvåg kirke.

Detaljert program for helgen kommer snart – følg med på hjemmesiden vår eller følg oss på Facebook for jevnlige oppdateringer.

Du kan allerede nå sikre deg krimpass og dermed plass for hele helgen til kun kr 2190 per person i dobbeltrom, eller kr 2590 i enkeltrom. Krimpass inkluderer overnatting i flotte leiligheter, eller sider som vi kaller dem, middag fredag og lørdag, frokost lørdag og søndag og inngang til alle arrangementer.

Sidene våre badet i sol.

Bo helt på bryggekanten.

Sov godt i en av våre senger.

 

 

 

 

 

 

 

Ta kontakt med oss på telefon 37 19 80 00 eller mail resepsjon@bokhotellet.no for å bestille krimpass.

Hjertelig velkommen til en kriminelt spennende helg på Bokhotellet og i Bokbyen!

 

Pssst: Det nærmer seg rasende fort jul og krimpass er en super julegave til den som har alt! 🙂