Velg en side

Kjersti er født i 1979 og er fra Lutvann i Oslo. Hun debuterte i 2009 med romanen Jo fortere jeg går, jo mindre er jeg. Denne ble tildelt Tarjei Vesaas Debutantpris, nominert til Bokhandlerprisen 2009, P2-lytternes romanpris og kortlistet til International IMPAC Dublin Literary Award 2013. Debutromanen er solgt for oversettelse til 25 språk, og ble våren 2014 dramatisert på Nationaltheatret av Skomsvold selv og Anne Marit Jacobsen, det var Margreth Olin regisserte oppsetningen.

Skomsvold har videre gitt ut Monstermenneske i 2012, diktsamlingen Litt trist matematikk i 2013 og romanen 33 i 2014. I 2015 ble hun tildelt Doblougprisen 2015 for hele sitt forfatterskap.

Alle bøkene hennes har høstet mange godord, og er både publikums- og kritikerfavoritter.

 

Notat til skrivekurs

Fredag 5. mai får du muligheten til å delta på skrivekurs med Kjersti Annesdatter Skomsvold. Fra klokken 12.00 – 16.00 tar hun deg med på en liten reise i hvordan det er å skrive egne tekster. Går du med en historie som du ikke helt vet hvordan du skal få ned på papirer, kan du få inspirasjon og motivasjon til egen skriving. Kjersti vil snakke om skriveprosessen og komme med nyttige tips.

Kurset passer for deg som ønsker å oppdage og utforske ditt eget språklige uttrykk, og som ennå ikke har debutert som forfatter.

Det vil underveis i kurset bli gitt skriveoppgaver som vil bli gjennomgått i plenum, og Kjersti vil gi noe tilbakemelding på tekstene som skrives.

Det ligger penn og papir klart på plassen, foretrekker du å skrive på pc tar du med dette selv. Det er mulighet for å sende egne tekster på mail for å få dem skrevet ut på hotellet.

Nærmere informasjon:

  • Tidspunkt: fredag 5. mai 2017 kl. 12.00 – 16.00.
  • Sted: Borkfyllinga, Bokhotellet Lyngørporten, Gjeving.
  • Pris: kr 695,- per person.

Bindende påmelding til resepsjon@bokhotellet.no innen 19. april 2017.

Det er kun 8 plasser på dette kurset, så her er det førstemann til mølla.