Velg en side

Mange ble kjent med Liv Gulbrandsen da hun besøkte oss under Bokstavelig Talt i fjor. Og vi fortet oss å be henne komme tilbake så fort vi hørte hun var ute med et nytt underholdende sammendrag av enda en serie.

I 2016 geleidet hun oss gjennom Fifty Shades of Grey på 50 minutter, til stor begeistring for tilhørerne. For en slik energi, utstråling og fortellerevne som Liv har skal man lete lenge etter. Hun traff alle de rette punktene i fortellingen, og fikk oss som hørte på til å brøle ut i latter gang på gang. Liv er en anerkjent historieforteller og litteraturformidler og har reist landet på kryss og tvers med sine mange fortellinger.

Her finner du en liten smakebit fra da Liv Gulbrandsen besøkte oss i fjor.

Liv er daglig leder i Leser søker bok. I tillegg er hun organisasjonsarbeider, forfatter og programleder i radio og TV. Hun har blant annet vært programleder i P3s morgenprogram Holger Nielsens metode, og hun har vært programleder i NRKs barne-tv.

Papirfly som ble utgitt i år er hennes første ungdomsroman. På Aschehoug forlag blir boken omtalt som en morsom, absurd, hysterisk og egentlig ganske trist roman. I denne romanen møter vi June som skriver brev, mange brev, til mennesker som på ulike måter er i livet hennes. Vi blir kjent med June gjennom hennes egen beretning og blir kjent med historien samtidig som hun gjør. Det gjør at det er en spennende bok som man bare må bla videre for å finne ut hva hennes neste påfunn vil være.

Liv er ei allsidig dame som griper mennesker i alle aldre. Under Bokstavelig Talt 5. – 7. mai møter du henne først i biblioteket hvor hun skal fortelle om modige dyr for barnehagebarn.

Senere samme kveld får du høre henne i en forrykende forestilling hvor hun har en humoristisk gjenfortelling Calendar girls på 50 minutter på Bokhotellet kl. 22.00.

Sikre deg plass til Liv Gulbrandsens foredrag Calender Girls på 50 minutter ved å ringe oss på 37 19 80 00 eller send mail til resepsjon@bokhotellet.no.