Velg en side
Planlegger du å arrangere en sommertilstelning for ansatte, kunder eller leverandører? Da har vi et godt tilbud til deg på arrangementer som avholdes i perioden fra 12. til 25. juni 2017. Her kan du oppleve Gjeving og Lyngør på sitt beste, og lage et opplegg som tar med seg både eget innhold, kulturhistorie fra området og nydelig mat.

 

 

Vi har laget en pakke hvor du i tillegg til konferansefasilitetene får lunsj med kulturelt innslag, båttur med guidet øyvandring på Lyngør og en deilig 3-retters middag på kvelden.

Med denne pakken kan dere komme og starte dagen i et av våre lyse og trivelige konferanserom, og få gjort det dere trenger av faglig innhold. Ved fint vær tar vi lunsjen utendørs og legger inn litt kulturelle innslag underveis i måltidet. Dette blir en litt annerledes lunsj, og et godt avbrekk for å fortsette møtet enda noen timer.

 

Etter endt møtedag har vi lagt inn en båttur til Lyngør, hvor en lokal kjentmann vil guide dere rundt på øya og blant annet fortelle om det kjente Slaget i Lyngør i 1812. Båtturen med øyvandring tar totalt ca. 2 timer.

Historien om Slaget i Lyngør kan du lese mer om her.

Når dere er tilbake på land vil dere kanskje ha en liten pause og mulighet for deltakerne til å stelle seg litt, før dere møtes til 3-retters middag i Restaurant Sliperiet.

 

Pristilbud på denne pakken:

  • Konferanserom med standard møtefasiliteter.
  • Lunsj med kulturelle innslag. Ute ved fint vær.
  • Båttur med guidet øyvandring på Lyngør, ca. to timer.
  • 3-retters middag med mulighet til å velge mellom kjøtt eller fisk til hovedrett. Menyen avklares før ankomst.
  • Overnatting i dobbeltrom på hytter eller leiligheter.
  • Deilig frokostbuffé.

Kr 1790,- per person.

Enkeltromstillegg kr 200,- per person.

Ønsker dere å fortsette møtet på dag to tar vi ikke ekstra for dagpakke, dere betaler kun kr 245,- per person for ekstra lunsj.

 

Spesielle betingelser for tilbudet:

  • Gjelder for nybestillinger som blir gjort i perioden 13. mars til 23. april 2017.
  • Arrangementet må gjennomføres i perioden 12. – 25. juni 2017.
  • Minimum bestilling på 20 personer.
  • Med forbehold om ledig kapasitet på rom og aktiviteter.

 

Ønsker dere en mer fartsfylt aktivitet på ettermiddagen har vi flere andre alternativer å velge mellom. Vi anbefaler for eksempel teambuilding i 71° nord stil, her kalt 360° Wannado. På hjemmesiden deres omtaler de denne aktiviteten slik: Alle har vi vel et forhold til 71° nord. Har du kanskje lurt på om dette er noe du kunne ha deltatt på? Vi i Wannado har fjernet intrigene, utstemmingen, slitet, blodsmaken og milene – igjen står utfordrende aktiviteter for lag som ønsker å komme nærmere hverandre. Vi byr på tankenøtter og utfordringer som laget må løse sammen. Ekstremgraden kan legges høyt for grupper som   ønsker å   være ut og kjenne vær og natur på kroppen, eller nedjusteres for de som bare ønsker å gjøre noe gøy før middag eller et festlig lag.

Du kan lese mer om Wannados aktiviteter her.

Eksempler på aktiviteter i 360° Wannado.

 

 

Ta kontakt med oss om du ønsker tilbud på konferansepakker med andre typer aktiviteter. Vi tilrettelegger slik at du får et opphold som er akkurat slik du ønsker.

 

 

Kontakt oss på mail salg@bokhotellet.no eller telefon 37 19 80 00 for å sjekke kapasitet og få et tilbud tilpasset deres behov og ønsker.