Velg en side

Opplev bøkene om Karsten og Petra i Tvedestrand bibliotek lørdag 6.mai kl 11.00.

Vi er så heldige å få besøk av Inger og Anne som skal lese, synge og tegne bøkene fra Karsten og Petra for oss, og så kommer også kosedyrene Løveungen og Frøken Kanin. Bli med på en time med mye moro for både store og små!

Anne G. Holt (f. 1961) er oppvokst i Asker og nå bosatt i Oslo. Hun er utdannet ved Westerdals reklameskole og Statens Håndverks- og Kunstindustriskole, og har arbeidet som illustratør siden 1986. De populære Karsten og Petra-bøkene har hun illustrert fra den første boken utkom i 1992.

Inger Gundersen (f. 1973) er skuespiller og regissør. Hun har siden 1998 vært med å drive friteatergruppen «Teater Spillebrikkene» som er et av landets mestspillende kompanier i Den kulturelle skolesekken. Gundersen er også lydbokinnleser, dubber og kursholder, og er den kjente stemmen på lydbøkene om Karsten og Petra.

 

  • Hvor: Tvedestrand bibliotek, Tvedestrand sentrum.
  • Når: lørdag 6. mai kl 11.00 – 12.00.
  • Billetter: kjøpes i døren, kr 50,- per person.