Velg en side

Jørn Tore Røed kan nok kalle seg langt over gjennomsnittet opptatt av foto. Og takk for det, sier vi. For ta en titt på disse fantastiske bildene Jørn Tore tok mens avdelingene i Forbundet for Ledelse og Teknikk, region Vestviken, var her på kurs.

jtr16 – FLT har vært på Bokhotellet en gang før, men da kunne ikke jeg være med, så dette var mitt første besøk, sier Jørn Tore.

Den dyktige fotografen bor i Sandefjord sammen med sin kone, og kjærligheten til foto holder han ved like ved å ta masse bilder og være aktiv i en fotoklubb i Sandefjord.

– Ja, jeg tar en del bilder, og da vi i FLT var på Bokhotellet var det enkelt å finne flotte motiver. Hotellet har en fantastisk beliggenhet, været var bra, og lyset helt magisk. Og da oppholdet ellers også ble like bra, da var det bare å kose seg. Et trivelig hotell med hjelpsom og hyggelig betjening, og veldig god mat. Vi storkoste oss, alle sammen, smiler Jørn Tore.

– Hjertelig velkommen tilbake, sier vi her på hotellet.
– Og takk for fantastisk flotte bilder!

jtr7 jtr5 jtr6 jtr1 jtr3 jtr2 jtr8 jtr14 jtr11 jtr13

jtr10

Har du også vært gjest her og har noen magiske øyeblikk i bildeformat? Ta kontakt med oss! Og hvis vi benytter bildene dine her på bloggen eller på Facebook får du en ekstra bonus ved neste besøk.

Send en mail til resepsjon@bokhotellet.no