Velg en side

Vår Front Office Manager Tonje Aasbø Andersen er stolt av Bokhotellets kurs- og konferansetilbud, og tilbakemeldingene fra gjestene våre tyder på at vi har gjort mye riktig. Men hva kan være årsaken til at vi har fått et så bra renommé som kurs og konferansehotell i et konkurranseutsatt marked her på Sørlandet?

Vi er sikre på at det er vårt fokus på detaljene både før, under og etter arrangementet, en serviceinnstilt stab som alltid er i forkant, vårt fantastiske kjøkken og vår enestående beliggenhet som er våre sterkeste suksessfaktorer. For kan du tenke deg noen bedre rammer for et vellykket kurs- og konferanseopphold? Ikke bare får du sørlandsidyllen med utsikt mot verneverdige Lyngør i Tvedestrand kommune. Her hos oss får du det som du vil. Kom gjerne med egne ønsker for oppholdet, som f.eks. eget menyvalg. Vi hjelper deg å skape et arrangement som blir akkurat som du vil ha den. Og de vakre omgivelsen og den flotte beliggenheten på bryggekanten får du med på kjøpet.

Mange fornøyde gjester som kommer igjen og igjen.

Fagforbundet Aust-Agder er en flittig bruker av hotellet vårt til sine mange kurs. Dette sier Lillian Garpestad, en av lederne i Fagforbundet:

Lillian Garpestad«Vi bruker Bokhotellet fordi vi alltid blir møtt med smil, dere er fleksible og velvillige i alle sammenhenger, yter en flott service til oss og vi har fått en bra avtale med dere. Hotellet har fantastisk god mat og det er ikke noe minus at dere har en flott beliggenhet.»

 

Og her kan du se hva andre kurs- og konferansegjester har skrevet til oss:

«En liten blomst til dere fra vårt opphold i april med seniorskolen Bamble kommune: Tilbakemeldingen fra deltakere var strålende, fantastisk service, nydelig mat og innbydende lokaler.»
Øystein Polland Bamble kommune

«Takk for et vellykket seminar hos dere. Vi er svært fornøyd med vårt opphold og vil også oversende en hilsen til kokken.»
National Oilwell Varco

«Bokhotellet er som et kinder egg:
– Et hotell og dets ansatte som setter oss som besøkende i første rekke.
– Et hotell som aldri ser problemer men løser det som kommer med en gang.
– Et hotell som er fleksibelt og ordner alle våre ønsker.»
RSA AS – Rune Hegstad

Se flere uttalelser fra fornøyde kurs- og konferansegjester her.
Les mer om vårt kurs- og konferansetilbud her.

Kunne du tenkte deg å holde ditt neste arrangement her hos oss?
Ta kontakt på salg@bokhotellet.no eller ring oss på 37 19 80 00.