Velg en side

Hus i Lyngør er et rikt illustrert skattkammer. Boka vil bli en klassiker for alle eiere av sørlandshus, for alle håndverkere, snekkere, arkitekter, – og alle oss andre som har glede av godt håndverk og solide tradisjoner.

Helge Krafft

Helge Krafft

Hus i Lyngør er bygd på Helge Kraffts eksamensoppgave på arkitektstudiet på Norges Tekniske Høgskole i Trondheim i 1950. Boka inneholder oppmålingstegninger, omtale og bilder av typiske Lyngørhus. Helge Krafft (1925- ) er født i Lyngør og har arbeidet som arkitekt både i store arkitektkontorer og med egne prosjekter. Lyngør og sørlandshus har alltid vært viktig for Krafft.

Arkitekten Hans Olaf Aanensen har skrevet et fyldig etterord om Helge Krafft og andre som har kommet, sett og tegnet langs sørlandskysten.

Hus i Lyngør er viktig dokumentasjon og framtidsrettet arkitektarbeid.

Helge Krafft: Hus i Lyngør
Med etterord av Hans Olaf Aanensen
112 sider, rikt illustrert med foto og oppmålingstegninger

PS. Vi har den for salg på hotellet.