Konfirmasjonsmeny

Forretter

Rekecocktail med salat,
dressing, brød og smør
*
Kyllingsalat
Servert med brød og smør
*
Spekeskinke med eggerøre og salat Servert med brød og smør

*
Lune scampi på seng av salat
Servert med brød og aioli

Hovedretter

Urtemarinert steinbit med selleri- og potetpurre, wokede rotgrønnsaker og paprikasaus
*
Kyllingfilet fylt med Jarlsberg og soltøket tomat, servert med frisk salat, dressing og Amandinepoteter
*
Svinenakke med surkål, dagens grønnsaker, fløtesaus, Amandinepoteter og tyttebær
*
Oksesteik med brokkoli, blomkål, gulrot, rødvinssaus, Amandinepoteter og nyrørte tyttebær

Dessert

Hjemmelaget karamellpudding med krem
*
Hjemmelaget appelsinfromasj med bringebærsaus og krem
*
Vannbakkels med karamellkrem og peanøtter
*
Sjokolademousse med bringebærcoulis



 

2 retter:    kr 310,- per person
3 retter:    kr 410,- per person

Festoppdekk i eget lokale, med hvite duker,
lys og tøyservietter kommer I tillegg med kr 75,- pr pers. 

Vi tar forbehold om justering av priser ved større prisendringer mht innkjøp og avgifter.

GOD APPETITT.

 

Mat- og vinkurs Vinkart