Selskapsmenyer 2017

1

Honning- og limeglassert
andebryst, servert med bakt sjalottløk

Urte- og rødvinsmarinert indrefilet av svin,
servert med fylt tomat, selleri, Amadinepoteter og
rødvinssaus

Limemousse med bringebær og sjokolade

Kr 595,- per person

2

Blinis med agurkrømme,
rødløk og spekeskinke

Steinbitt toppet med krepsehaler,
servert med gulrot, purreløk, fennikel- og rødbetsalat, Amadinepoteter og mynte- og sitronsaus

Bjørnebærparfait
servert med vaniljekrem og friske bær

Kr 645,- per person

3

Gravet laks,
servert med dillstuede poteter og sennepssaus

Lammefilet servert med bakt løk, brokkoli, rotfruktgrateng, nyrørte tyttebær og rødvinssaus

Sjokoladekake med chili, salt og tequila,
servert med bringbærkrem

kr 625,- per person

4

Skalldyrpaté på en seng av salat,
servert med urtedressing

Basilikumsorbet

Portvinsmarinert indrefilet av okse,
servert med rotgrønnsaker, fløtegratinerte poteter og portvinssaus

Ostekake med bringebær

Kr 695,- per person

 

 

Ønsker dere å velge ulike retter fra de forskjellige menyene er dette fult mulig. Send oss ønsket meny så får dere pristilbud.

Festoppdekk i eget lokale, med hvite duker,
lys og tøyservietter kommer i tillegg med kr 75,- pr pers. 

Vi tar forbehold om justering av priser ved større
prisendringer mht innkjøp og avgifter.

GOD APPETITT.

 

5

Røkt hval,
servert med salat og tyttebærrømme

Limesorbet

Dåhjortfilet,
servert med fløtesaus, Amadinepoteter, ristet champignon, rognebærgele,
glaserte gulrøtter og brokkoli

Multesymfoni; multefromasj, servert med multer, multesaus og sprøtt bakverk
*
Kr 745,- per person