Buffetmeny

Fisk- og skalldyrbuffet

Ovnsbakt langefilet
med dillpesto
Ovnsbakt laks med sitron og kapers
Gratinerte grønnskjell
Couscous med scampi
Eple- og hvitvinsaus
Chevrésaus
Paella
Hvitløk- og chilidampede blåskjell
Dillpoteter
Krabbeklør
Dampede hjerteskjell
Røkt laks
Dillgravet laks
Kaldrøkt lakserullade
Reker
Salatbuffet
Dressinger
Hjemmebakt foccacia
Smør, olivenolje, balsamico
*
Ostefat
Fruktfat
Amaretto-sjokoladekake
Kaffe
*
Minimum 20 personer
Kr 525,- pr. pers

Grillbuffet

Gresk salat
Potetsalat
Pastasalat
Marinerte oliven
Soltørkede tomater
Smør & aïoli
Hjemmebakt brød
Hamburgere
Pølser
*
Velg 3 typer kjøtt eller fisk:
Langtidsstekt entrecote, marinert lammelår,
svin indrefilet, kyllingklubber, spareribs
eller foliebakt fisk
*
Kryddersmør, rødvinsaus
barbequesaus, peppersaus
Grønnsakssauté
Fylte champignon
Bakte poteter Båtpoteter
Ketchup & sennep
*
Fruktfat
Bokhotellets brownie
Kaffe
*
Minimum 20 personer
Kr 465,- pr. pers.
(barn under 12 år 1⁄2 pris)

Selskapsbuffet

Oregano- og
sitronmarinerte kyllinglår
Spareribs
Ramsløksmarinert svinefilet
Elgburger med tyttebær
Roastbiff med pepperrotkrem
Serrano og chorizo
Surf and turf     Scampi
Bacalao
Røkt laks
Dampede blåskjell med
chili og hvitløk Pastasalat med
ristet paprika
Potetsalat med purre
Grønn salat
Amandine poteter
Tzatziki
Hjemmebakt italiensk foccacia
Marinerte oliven
Syltet agurk Rødvinssaus
Bbq saus
*
Gulrotkake
Frukt og ostefat
Kaffe
*
Minimum 20 personer
Kr 495,- pr. pers.
(barn under 12 år 1⁄2 pris)

Mat- og vinkurs  Vinkart