Kurs og konferanser som du vil ha det. Pluss litt til...

De beste rammene for et vellykket kurs- og konferanseopphold

Vi vil gjerne ønske deg hjertelig velkommen til kurs og møter på Bokhotellet Lyngørporten. Du finner oss på bryggekanten med utsikt mot vakre Lyngør. Med en særegen beliggenhet midt i Sørlandsskjærgården kan du konsentrere deg om kursets formål i avslappede omgivelser. Vi tilbyr møtelokaler i ulike størrelser, som alle er lyse og trivelige og utstyrt med standard teknisk utstyr.

Vi er opptatt av at du skal få mest mulig ut av møtet ditt her, og legger til rette for at du skal kunne ha fokus på faglig innhold og sosialt samvær. Vi bistår gjerne med aktiviteter og utflukter slik at konferansen blir en hel opplevelse. Atmosfære og personlig service er viktig for oss, og vi gjør det vi kan for at du skal få et seminar som er akkurat slik du vil ha det.

Våre standard konferansepakker inkluderer:

  • Møtelokale med standard teknisk utstyr, penn og papir
  • Kaffe og frukt under møtet
  • Overnatting i hytter eller leiligheter
  • 2-retters lunsj
  • 3-retters middag
  • Deilig frokostbuffé
  • Gratis parkering

 

Møteromskapasitet

Rom U-bord Klasserom Kinosal Takhøyde
Smia 40 90 120 2,7 m
Flistomta 30 60 80 2,7 m
Borkfyllinga 16 20 30 2,7 m
Kjerraten 2,7 m

Både Flistomta og Borkfyllinga er delbare, slik at de kan brukes som til sammen fire grupperom.

Aktiviteter

En aktivitet kan være med å sette prikken over i’en på konferansen. Vi har mange aktiviteter å tilby i nærområdet vårt, og hjelper gjerne med å finne en aktivitet som passer formålet med samlingen. Noen ganger skal det bare være et rolig avbrekk fra samlingen, andre ganger kan hensikten være å bli bedre kjent eller knytte sterkere bånd internt i gruppen. Vi har aktiviteter for ulike sammenhenger, og med ulik vanskelighetsgrad.

Båttur med guidet øyvandring på Lyngør

En populær aktivitet er å ta en liten båttur i skjærgården rundt Lyngør, for så å gå i land for en guidet tur i vakre og historiske omgivelser på Lyngør. På denne turen får dere høre om Lyngørs lange og fascinerende historie, med blant annet det grufulle Slaget i Lyngør i 1812.

360° Wannado

Ønsker dere en litt mer actionfylt aktivitet anbefaler vi for eksempel teambuilding i 71° nord stil, her kalt 360° Wannado. På hjemmesiden deres omtaler de denne aktiviteten slik: Alle har vi vel et forhold til 71° nord. Har du kanskje lurt på om dette er noe du kunne ha deltatt på? Vi i Wannado har fjernet intrigene, utstemmingen, slitet, blodsmaken og milene – igjen står utfordrende aktiviteter for lag som ønsker å komme nærmere hverandre. Vi byr på tankenøtter og utfordringer som laget må løse sammen. Ekstremgraden kan legges høyt for grupper som   ønsker å   være ut og kjenne vær og natur på kroppen, eller nedjusteres for de som bare ønsker å gjøre noe gøy før middag eller et festlig lag.

Flere av våre aktiviteter finner du her.

Kontaktinformasjon

Ta kontakt med Tonje Aasbø Andersen for en hyggelig prat om deres arrangement. Telefon 37 19 80 54 eller e-post salg@bokhotellet.no

Planlegger du kick-off eller sommeravslutning i juni 2017? Ta en titt på vårt junitilbud her.

Mer informasjon

Ta kontakt med Tonje Aasbø Andersen på telefon 37 19 80 54, for en hyggelig prat om deres arrangement.

salg@bokhotellet.no