Går du med en drøm om å utvikle ditt eget matkonsept og kan tilpasse dette til våre gjester? Da er kanskje dette muligheten for deg. Vi søker etter en strukturert og kvalitetsbevisst kjøkkensjef som ønsker å være med å videreutvikle kjøkkenet vårt.

I sommermånedene har vi åpen restaurant hver dag med meny tilpasset sesongen. Resten av året har vi kurs og konferanser, selskaper og ulike arrangementer.

Arbeidsoppgaver som inngår i stillingen:

  • Lede kjøkkenet i den daglige driften. Stillingen er operativ.
  • Planlegging, produksjon, innkjøp, oppfølging og opplæring av personell, bemanning, lagerstyring og IK-mat. Du må ha forståelse for kjøkkenøkonomi, både på kostnads- og salgssiden, herunder kalkulasjoner og varetelling. Du må ha basisforståelse for IT.
  • Kvalitetssikre mat og service.
  • Som kjøkkensjef inngår du i hotellets ledergruppe.

Vi søker deg som:

  • Er en positiv, serviceinnstilt og løsningsorientert person som tar godt vare på våre gjester.
  • Er selvstendig, men også har gode samarbeidsevner.
  • Behersker norsk godt både muntlig og skriftlig.
  • Har kjennskap til det nordiske kjøkkenet, gjerne med fokus på norsk mat og bruk av lokale råvarer.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Du har fagbrev som kokk og minimum 3 års erfaring fra hotell og/eller restaurant.
  • Du jobber godt i et til tider hektisk miljø.
  • Du har gjennomføringsevner og arbeider strukturert.

Arbeidstid etter oppsatt vaktliste.

Vi tilbyr:

  • Et godt arbeidsmiljø med hyggelige og dyktige medarbeidere.
  • En ansvarsfull stilling med varierte og spennende oppgaver.
  • Lønn etter tariff.
  • Vi kan være behjelpelige med bolig.

Tiltredelse 1. juni eller etter avtale.

Spørsmål om stillingen kan rettes til daglig leder May-Lill Skjeggedal på telefon 99 40 42 56.

Søknad og CV sendes til may-lill@bokhotellet.no. Mailen merkes: Kjøkkensjef.

Søknadsfrist: 1.5.2018. Aktuelle kandidater kontaktes fortløpende.