Går du med en drøm om å utvikle ditt eget matkonsept og kan tilpasse dette til våre gjester? Da er kanskje dette muligheten for deg. Vi søker etter en strukturert og kvalitetsbevisst kjøkkensjef som ønsker å være med å videreutvikle kjøkkenet vårt.
I sommermånedene har vi åpen restaurant hver dag med meny tilpasset sesongen. Resten av året har vi kurs og konferanser, selskaper og ulike arrangementer.
Arbeidsoppgaver som inngår i stillingen:
- Lede kjøkkenet i den daglige driften. Stillingen er operativ.
- Planlegging, produksjon, innkjøp, oppfølging og opplæring av personell, bemanning, lagerstyring og IK-mat. Du må ha forståelse for kjøkkenøkonomi, både på kostnads- og salgssiden, herunder kalkulasjoner og varetelling. Du må ha basisforståelse for IT.
- Kvalitetssikre mat og service.
- Som kjøkkensjef inngår du i hotellets ledergruppe.
Vi søker deg som:
- Er en positiv, serviceinnstilt og løsningsorientert person som tar godt vare på våre gjester.
- Er selvstendig, men også har gode samarbeidsevner.
- Behersker norsk godt både muntlig og skriftlig.
- Har kjennskap til det nordiske kjøkkenet, gjerne med fokus på norsk mat og bruk av lokale råvarer.
Ønskede kvalifikasjoner:
- Du har fagbrev som kokk og minimum 3 års erfaring fra hotell og/eller restaurant.
- Du jobber godt i et til tider hektisk miljø.
- Du har gjennomføringsevner og arbeider strukturert.
Arbeidstid etter oppsatt vaktliste.
Vi tilbyr:
- Et godt arbeidsmiljø med hyggelige og dyktige medarbeidere.
- En ansvarsfull stilling med varierte og spennende oppgaver.
- Lønn etter tariff.
- Vi kan være behjelpelige med bolig.
Tiltredelse 1. juni eller etter avtale.
Spørsmål om stillingen kan rettes til daglig leder May-Lill Skjeggedal på telefon 99 40 42 56.
Søknad og CV sendes til may-lill@bokhotellet.no. Mailen merkes: Kjøkkensjef.
Søknadsfrist: 1.5.2018. Aktuelle kandidater kontaktes fortløpende.